Laborator de Limba Italiana prin Arte

1388768_726912203989522_868023885_n

ÎNSCRIERILE LA ACEST CURS S-AU ÎNCHEIAT.

ARHIVĂ

Laborator de Limba Italiană prin Arte (pictură, muzică, dans, improvizație, teatru, film, boardgames)

pentru pricolici cu vârste între 7-12 ani, nivel începător, atelier de weekend, durata 1h 30, un modul de 10 întâlniri

Descriere: Copii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani (sau mai mici, cu condiția să știe să scrie și să citească) vor avea ocazia să învețe o nouă limbă străină, fără presiuni și într-un mod distractiv, prin intermediul jocurilor de rol și de grup, a audițiilor muzicale, vizionării de filme și discuțiilor pe seama acestora, lecturii de povești, desenului și modelajului. Copiii sunt stimulați să învețe în ritmul propriu, fără evaluare sau notare. Se va pune accentul pe acumularea noțiunilor de vocabular din sfera activităților predate, pe învățarea structurilor gramaticale de bază, modelarea dicției și a accentului.

Recomandări: Având în vedere natura activităților desfășurate, încurajăm purtarea unor haine comode (în special pe timpul laboratorului de limbă străină prin dans).

Laboratorul include: suport de curs, toate materialele folosite (pensule, acuarele, plastilină, etc), ceai și fursecuri.

Durată ședintă: 1 h 30 min (10 ședințe)

Data începere laborator: 9.11.2013, ora 17:00-18:30

Preț modul 10 ședințe: 350 ron/pers.

*Prețul afișat este stabilit pentru o grupă de 4-8 pers. În cazul grupelor cu mai puțin de 4 înscriși, în vederea desfășurării laboratorului, există posibilitatea modificării prețului acestuia.

Loc desfășurare:

La Piața Romană, lângă British Council, a doua stradă la dreapta – str. Ion Bogdan, nr. 2 A, intrarea pe ușa din fundul curții, ultimul etaj – la mansardă. De asemenea, se poate ajunge la fel de ușor și dinspre Ștefan cel Mare/Dorobanți – Perla. (găsiți aici harta cu detaliile exacte: http://goo.gl/maps/PDQja )

Înscrierile se fac completând formularul din broșură și trimițându-l pe adresa casadinluna@gmail.com SAU completând formularul de mai jos:

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s