GERMANA prin ARTE, laborator pentru copii de 3-5 ani la Crayon Club

ÎNSCRIERILE LA ACEST CURS S-AU ÎNCHEIAT.

ARHIVĂ

Cireașă, ceașcă, caleașcă…

germana crayon

LeoPoldo, leuțul năstrușnic cu năsuc verde s-a pregătit pentru călătoria intergalactică către CRAYON Club (Intrarea Mieilor 17-21, sector 2 – hartă aici). Ora estimată pentru sosire: 18:15, luni, 3 februarie, 2014, anul Creionului de Fantezie. După ce a azvârlit în rucsac voință, curiozitate, voioșie, o doză dublă de creativitate și poza domniței Teodora225139_171711062885037_1539773_n, s-a suit direct în racheta spațială, pentru a ajunge la timp în grupa acesteia de germană.

În drumul său va trebui să se ferească de ploaia de meteoriți de plictiseală, de invazia de supărare și de vartejul de apatie care se formează sub Calea Lactee.

Odată ajuns, va rosti codul secret: LOS GEHT’S! și astfel va deveni unul din veselii pricolici ai grupei “die deutsche Rakete” care vor învăța germană și nu oricum, ci prin muzică, desen, dans, actorie, multe multe povești și câte și mai câte.

Detalii laborator:

Laboratorul de limba germană prin artă pentru copii între 3-5 ani, se desfășoară pe durata semestrului 2, fiind împărțit în 3 module de 16 ședințe a câte o oră, în fiecare luni și joi, între orele 18:15-19:15.

Costul primului modul (3 februarie- 31 martie) este de 480 de lei și se poate plăti în 2 rate, dintre care prima la înscriere (240 de lei, care acopera costul complet al primelor 8 ședințe).

Prima ședintă (cea din 3 februarie) este gratuită.

Odată formată grupa și început cursul, nu se mai primesc înscrieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s