Despre Scoala Pricolicilor

Școala Pricolicilor este asemenea unei mici fabrici. Aici, Doamna Mooneea Aluneea de Luniduli von Truli, directoarea școlii din Casa din Lună, împreună cu locuitorii lunari, invizibilii siliplici, bombârlici, vilitrici și firliplici, precum și pricolicii pământeni care calcă pragul Casei din Lună:

– atrage, rezonează, meditează, contemplează, conectează și vindecă

– făurește cu măiestrie și doar prin artă, cuvinte în diferite limbi,

– țese povești,

– coace turtițe dulci,

– pictează și împletește mărgeluțe, brățări și alte bijuterii,

– cântă,

ba chiar

– dansează

și în zilele ei bune ne împărtășește chiar și din tainele

– teatrului nou

Ca o directoare adevărată, Doamna Mooneea Aluneea de Luniduli von Truli a făcut ordine prin Casa din Lună, astfel, tot ce ține de:

mindfulness/ conectarea la propriul pricolic prin art terapie, meditații, povești spirituale, sandplay, gestalt terapie, dezvoltare personală etc. se găsește sub Boltița Cobiliței * încăpere cunoscută și sub numele de Colțul Libelulei sau Colțul Transformării, dedicat tuturor pricoliCine-sunt-eu?;

– limbile lumești se studiază în Laboratorul de Limbi Străine prin Artă adresat pricolicilor în trup, dar și celor în vis sau gând;

– poveștile se spun și scriu la Atelierul de Depănat și Țesut Povești, adresat la fel, atât pricolicilor mici, cât și mari;

– rețetele de bucarte, meșteritul, pictatul și împletitul de mărgele se țin la Cursul Intensiv pentru Meșteri Mici…și mai puțin Mici (semn că aici Doamna Mooneea primește și Pricolici Majori);

– în timp ce la Fabrica de Saltimbanci, Dănsăreți, Muzicanți și Condeieri Fanteziști  se pregătesc iubitorii unor arte precum: teatrul, dansul, muzica și filmul (scenografia). 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați „virtualicește” laboratoarele, atelierele, cursurile și făbricuțele Școlii de Pricolici din Casa din Lună.

Vă așteptăm apoi la adresa pământească (Palatul Universul, str. Ion Brezoianu, nr. 23, et. 7, ușa din stânga în cadrul CER – Centrul de Evoluție și Reconectare și CEDEX – Centrul pentru educație și dezvoltare extrasenzorială -București, România) să le încercați pe cele care v-au făcut cu ochiul.

Doamna Mooneea împreună cu echipa dânsei de profesori și asistenți primește și onorează invitații la grădinițe, școli, centre educaționale, before- și afterschools, evenimente culturale și sociale, festivaluri, zile de naștere etc.