Despre Casa din Luna

Bun venit în Casa din Lună!

casa din luna_logo

Casa din Lună este un proiect de suflet dedicat oamenilor mici și mari: copii, adulți, elevi, studenți, profesori, părinți, frați, surori, veri, bunici, unchi și mătuși, nași, fini…cu toții, la un loc, care își doresc să învețe cum să fie prezenți în activitățile lor cotidiene. Casa din Lună s-a născut prima dată din visul de a preda limbi străine prin arte, apoi de a face arte în general, apoi de a spune povești, ca în final să evolueze și să se transforme într-un loc în care să ne dezvoltăm personal, să aflăm despre Cine suntem? despre Care este scopul nostru aici? despre Cum ne putem conecta la propria persoană? și Cum putem să ne gestionăm gândurile,emoțiile, reacțiile în relație cu ceilalți, în toate activitățile noastre? – fie că învățăm sau predăm limbi străine sau orice altceva, fie că suntem părinți sau profesori, elevi sau studenți…sau oricine altcineva, acasă, la școală, pe stradă sau în natură. 

Astfel, Casa din Lună își propune:

  • să organizeze cursuri de conectare și de mindfulness pentru copii, părinți, profesori și orice alte persoane interesate;
  • să îmbine acest mod de a fi cu predarea limbilor străine prin artă, cu depănarea poveștilor din lumină și nisip, cu jocul de-a matematica, muzica și gramatica, cu plimbările în natură…și multe altele, toate într-o infinitate de posibilități;
  • să ofere consiliere pentru dezvoltare personală și vocațională atât pentru copii, cât și pentru adulți, atât pe baza interpretării profilului hologenetic, cât și prin art terapie/ sandplay/gestalt terapie etc.

Programul propus de Casa din Lună este deschis tuturor acelora care își doresc să se (re)cunoască mai bine și să devină conștienți de frumusețea și infinitatea lor prin descoperirea și cultivarea laturii lor spirituale, creative, lingvistice, simțului estetic, imaginației, inovației, inventivității și simplității, din și prin inimă.

Casa din Lună este un loc în care te poți căuta, în care poți învăța să-ți recunoști Puterea și să dobândești încredere în tine…pentru că acesta este un loc pentru cei talentați și pricepuți, dar și pentru cei cărora li s-a spus că au două mâini sau două picioare stângi, că nu fac diferența între mov și violet, celor care nu au auzit încă de povestea Pescărușului, celor timizi și ușor nesiguri, și mai ales celor care cred că dacă privesc cu atenție spre lună vor zări măcar o frântură…din casadinlună.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, poți să cercetezi și secțiunea Turul Casei. Te așteptăm!

message,inspiration,quotes,age,child,childhood-fb3e50b4824b232adc0288d74d8599a0_h

Sursă Foto

http://casadinluna.edu.flipsnack.com/browse/ft3f6mpz